6-го жовтня стартує сезон 2020-2021 української Суперліги з баскетболу. Напередодні цієї події Кривоозерская хотіла б поділитися відгуком про нашу продукцію і сказати - Черкаські Мавпи, спасибі за вибір! Далі - пряма мова.

Вже кілька сезонів поспіль клуб «Черкаські Мавпи» співпрацює з одним з найкращих виробників природньої мінеральної води «Кривоозерська». За роки плідного співробітництва кожна зі сторін отримала чималу користь. Адже спортсмени та персонал черкаського клубу забезпечені зарядом енергії та сили від унікальної води, що видобувається із свердловини глибиною 80 метрів. В свою чергу, завдяки кремезним та дужим черкаським спортсменам «Кривоозерська» продовжує одну з основних місій компанії – пропаганду здорового образу життя. 

mavpi1

 

«Ні для кого не секрет, що вода є однією з основних складових нашого організму. І щоденне підтримання водного балансу має позитивний вплив на більшість систем життєдіяльності людини – збалансування обміну речовин та зниження ваги, поліпшення роботи серцево-судинної, травної та шкірної систем. Для спортсменів особливо важливо вживати достатню кількість води, оскільки зношення опорно-рухового апарату неприпустиме. Тому до вибору води ми підходимо особливо обережно та пильно. «Кривоозерська» - це той продукт, який відповідає усім критеріям за своїм складом та користю», - говорить гравець «Черкаських Мавп» Нікіта Руслов.

mavpi2

Сповнена мінералами та природніми елементами, вода «Кривоозерська» високо оцінена як масовим споживачем, так і авторитетним професійним журі. «Краща торгова марка року», «Краща мінеральна природна столова вода», лауреат конкурсу «100 найкращих товарів України 2012» - нагороди, які зайвий раз підтверджують унікальність та користь даного продукту.

«Одна з основних місій нашої компанії – пропаганда здорового способу життя. Недостатній водний баланс стає однією з найпоширеніших проблем сьогодення. І коли людина постає перед вибором, яку ж воду обрати для щоденного вживання, слід звернути на такі фактори, як місце видобування, насиченість природніми елементами, спосіб та ступінь очищення. Можу сказати з упевненістю, «Кривоозерська» за цими критеріями посідає одне з провідних місць в України. Недарма ж, справжні звірі українського баскетболу «Черкаські Мавпи» обирають саме наш продукт», - сказав регіональний менеджер з продажу Михайло Рибальченко.

 

mavpi3