19-20 жовтня в Одесі відбувся Aim High хакатон.

Хакатон (англ. Hackathon, від hack (див. Хакер) і marathon - марафон) - форум розробників, під час якого фахівці з різних областей розробки програмного забезпечення (програмісти, дизайнери, менеджери) спільно вирішують будь-яку проблему на час.

Основна мета одеського Хакатона - створення автоматизованих рішень, які допоможуть реалізувати соціально значущі для міста проекти. Організатори форуму, з голладской IT компанії HYS Enterprise, запрошували взяти участь всіх IT фахівців і студентів технічних ВНЗ Одеси, незалежно від рівня кваліфікації та володіння технологіями. В останній день Хакатона, 20 жовтня, команди представили готові рішення. При виборі переможців суддівська комісія приділяла особливу увагу ідеї проекту, ступеня завершеності рішення і його технічним особливостям.

У підсумку призові місця распледелілісь наступним чином:
1 місце - команда ITco (проект "Зелене місто")
2 місце - команда "Терпіння і труд" (проект "збери добрий подарунок")
3 місце - команда "5 кг" (проект "добрий подарунок")

Кривоозерська виступила партнером заходу, і підтримала водно-сольовий баланс учасників протягом всього івенту, так як хакатон, хоч і не спортивний забіг, але теж дуже складний в фізичному сенсі захід і тривав більше 30 годин. 

1

2

3

4

5

6

7

8