VII міжнародний фестиваль циркового мистецтва «Золотий трюк Кобзова» проводився в Одесі з 10 по 14 травня 2018 р.

Кривоозерська, як і в минулому році, виступила партнером заходу. Однак, в цьому році, співпраця не обмежилася тільки фестивалем і на чергові гастролі в Одесі з 18 по 29 липня цирк «Кобзов» відправився не тільки з новим шоу, але і з Кривоозерською, яка полюбилася артистам!

 

kobzov odessa

kobzov 2018

 

«Золотий трюк Кобзова» - щорічний міжнародний фестиваль циркового мистецтва, заснований Миколою Кобзова в 2011 році. Чотири фестивальні дні, більше 30 000 глядачів, 280 артистів з 15 країн світу, 40 найкращих циркових номерів. За своїми масштабами і значущістю входить в пятірку кращих світових фестивалів циркового мистецтва. Фестиваль став візитною карткою України. Організаторами фестивалю виступає Всеукраїнська Громадська організація «Циркова Союз Кобзова», за підтримки Європейської Цирковий Асоціації (ЕСА).

Фестиваль проводиться на території цирку «Кобзов». Цирку, який внесений до книги рекордів як найбільший цирк України. (310 тонн обладнання, 90 вантажівок, 3 000 глядачів одночасно, 20 000 кв.метрів). Метою фестивалю є виявлення нових талановитих виконавців, а також популяризація України у світі циркового мистецтва. За словами Миколи Кобзова: Фестиваль «Золотий трюк Кобзова» - це унікальний захід в сфері циркового мистецтва для України. Адже саме тут народжуються нові «зірки арени», які прославляють Україну по всьому світу.