Навіть якщо, слова "жіночий баскетбол" не викликають у вас ніяких почуттів або асоціацій, то, все одно, зупиніться і зніміть капелюха!

Жіночий баскетбол - це єдиний командний вид спорту, в якому Україна має реальні чемпіонські досягнення, а саме: наші жінки - чемпіонки Європи 1995 року, і це - історичний факт!

Пам'ятаючи про це, Кривоозерська і відправлялася на гру в Одесі, за участю свого "старого" друга - "Інтерхім-СДЮСШОР ім. Литвака" проти команди "Чайка" з Бердянська. Так-так, у Кривоозерської є команди-партнери не тільки в чоловічому баскетболі!

На жаль, Інтерхім програв 64:77. Не найкращі часи зараз переживає одеська команда. Втрата лідерів команди на старті сезону відчутно позначається на результатах команди. Але це тільки старт сезону і знаючи характер одеського колективу, ми впевнені, стабільні перемоги точно прийдуть! Так що, нічого страшного! А друзі на те і потрібні, щоб підтримати в скрутну хвилину!

Кривоозерська бажає "Інтерхіму" удачі в найближчій грі, яка пройде сьогодні, 11-го листопада, о 13.30, в Одесі проти "Козачки" із Запоріжжя!

interhim2018