Першими, з друзів Кривоозерської, в боротьбу вступив МБК «Миколаїв» матчем у Запоріжжі проти однойменної команди.

До перемоги не вистачило зовсім трохи - підсумковий рахунок 84:81 на користь Запоріжжя. Наступного дня порадували «Черкаські мавпи». 6 жовтня вони у впертій боротьбі перемогли «Київ-Баскет» з рахунком 75:80.

Важко Кривоозерської довелося 7 жовтня, коли в баскетбольній Суперлізі зустрічалися БК «Одеса» і «Хімік» Южне. Кривоозерская - партнер обох клубів, і в цих баскетбольних дербі - серце навиворіт! Перемогу з рахунком 89:80 святкували одесити.

12 жовтня южненський «Хімік» програв удома «Дніпру» 78:73, а одесити знову порадували перегравши в Харкові «Політехнік» 76:81.

14 жовтня видався досить-таки похмурим для любителів Кривоозерської і баскетболу. З чотирьох команд-партнерів троє програли: Миколаїв в Києві, Мавпи і Одеса - вдома. Правда, порадував «Хімік», який здобув першу перемогу в чемпіонаті над «Політехніком» з розгромним рахунком 61:99.

Натхненні цією перемогою южненці зуміли розвинути успіх 18 жовтня в Південному і перемогли «Київ-Баскет» 89:75. Дербі друзів Кривоозерської - БК «Одеси» та «Черкаських мавп», намічене на цей день, перенесено на більш пізній термін.

19 жовтня свою першу перемогу в Суперлізі відсвяткував МБК «Миколаїв». З рахунком 72:65 був переможений «Політехнік».

На 20 жовтня «Хімік» займає третє місце в турнірній таблиці, Одеса і Миколаїв - 5 і 6 відповідно, Мавпи - восьмі, вони поки зіграли лише дві гри, а це менше всіх в чемпіонаті.

odessa khimik