25 червня в ОДА відбулася зустріч голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова із Послом ЄС в Україні Хюгом Мінгареллі.

Сторони обговорили плани щодо розширення співпробітництва між Одеською областю та країнами ЄС у рамках реалізації програм підтримки малого та середнього бізнесу.

«Європейський союз є головним зовнішнім партнером для Одеської області. Якщо подивитися на цифри, то лише за січень-квітень обсяг експорту з Одеської області у країни ЄС сягнув понад 152 мільйони доларів. В Одеському регіоні працюють програми підтримки малого та середнього бізнесу, зокрема, це стосується здешевлення кредитних ставок. Вважаю, що ми маємо розширити або поєднати програми, які існують у рамках співпраці ЄС з Україною із тими, які зараз реалізуються в Одеській області», — підкреслив Максим Степанов.

У свою чергу, Посол ЄС в Україні Хюг Мінгареллі засвідчив свою солідарність із реформами, які відбуваються в Україні, та зазначив, що представництво мобілізує усі інструменти, аби надавати максимальну підтримку в їх успішній реалізації, особливо у питанні верховенства права.

Кривоозерская - поруч, завжди присутня на важливих подіях, та щиро вболіває за майбутнє півдня України!

В ОДА відбулася зустріч

 oda1

 oda2

oda4

Джерело - сайт ООДА