«Кривоозерська» вітає всіх християн зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та українців – з Днем захисника Вітчизни! 

Покрова накриває траву листям, землю снігом, воду – льодом, а дівчат – шлюбним вінцем. То ж бажаємо щасливих осіні та зими, а закоханим – весільних свят. 

Для козаків свято Покрови було найбільшим і найзначущим святом. В цей день у них відбувалися вибори нового отамана. Козаки вірили, що свята Покрова охороняє їх, а Пресвяту Богородицю вважали своєю заступницею і покровителькою. Тож справедливим чином саме цей день став офіційним святом Захисника вітчизни в України. Віримо в майбутнє щастя, добробут та перемогу ідеалів наших захисників!

   «Кривоозерська» вітає всіх християн зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та українців – з Днем захисника Вітчизни!   Покрова накриває траву листям, землю снігом, воду – льодом, а дівчат – шлюбним вінцем. То ж бажаємо щасливих осіні та зими, а закоханим – весільних свят.   Для козаків свято Покрови було найбільшим і найзначущим святом. В цей день у них відбувалися вибори нового отамана. Козаки вірили, що свята Покрова охороняє їх, а Пресвяту Богородицю вважали своєю заступницею і покровителькою. Тож справедливим чином саме цей день став офіційним святом Захисника вітчизни в України. Віримо в майбутнє щастя, добробут та перемогу ідеалів наших захисників!